banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl Demirci Mahalleleri

Resim 1.cileri belli oldu

Birinci seçilen öğrencimiz Yenişehir ilköğretim okulu 4. Sınıf Öğrencisi Tuba POLAT olurken , ödülünü İl sağlık Müdür Vekili Dr. Hazım UĞUR' dan aldı.

İkinci seçilen öğrencimiz Prof. Dr. Abdulkadir Karahan İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Emine YÜCEL oldu ve ödülünü İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mahmut ÇİRİŞ' TEN aldı.

Üçüncü seçilen öğrencimiz Yeni şehir ilköğretim okulu 4. Sınıf öğrencisi Betül YETİM oldu ve ödülünü Yenişehir İlköğretim okul Müdürü Ömer TOPRAK ‘tan aldı.

Mansiyon ödülünü alan okullarımızdan biri Suruç Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi İpek BOZAN diğeri ise Harran Yatılı Bölge İlköğretim okul öğrencisi Halil ÖZDEMİR olurken, hediye olarak Kitap seti ve Boya seti armağan edildi.

Birinci seçilen öğrencimize tam altın, İkinci seçilen öğrencimize yarım altın, üçüncü seçilen öğrencimize çeyrek altın, mansiyon ödülü olarak 2 okulumuza ödül verildi.

Program belediye sıra gecesi eşliği ile son buldu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.