banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Ramazan sokağında Yarışma Yapıldı-VİDEO

Eyyübiye Belediyesi tarafından organize edilerek kurulan ve her gece farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Ramazan Sokağı’nda dün akşam da farklı bir etkinlikler sahne aldı.

Her gece yüzlerce kişiyi ağırlayan Ramazan Sokağı’nda dün gece Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi oyuncuları tarafından çocuklara yönelik oyunlar sergilendi.

Yönetmenliğini Hasan Ocakoğlu’nun yaptığı çocuk oyununda, çeşitli yarışmalar yapıldı. Oyunda doyasıya eğlenen çocuklar unutulmaz bir gece yaşadı. Ramazan Sokağı’nda düzenlenen etkinliğe Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Giray Küçük, Mehmet Elgün, AK Parti Eyyübiye Belediye Meclisi Üyesi aynı zamanda Grup Başkanı olan İlhami Günbeği, Belediye Meclis Üyeleri Abdulkadir Akbaş, Cuma Elgün ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Yarışma sonrası dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Hediyeleri Belediye Başkan Yardımcıları Necmeddin Sağlam, Giray Küçük, Mehmet Elgün ile AK Parti Eyyübiye Belediye Meclisi Grup Başkanı İlhami Günbeği tarafından verildi.

Video Geliyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.