banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Polis, Kur'an Kurslarında kendini anlatıyor
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’ nun talimatları doğrultusunda yaz Kur’an Kurslarına giden öğrencilere yönelik Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Suruç Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlenen seminerde “Polis Ne İş Yapar” “Polisin Görevleri”, “Nasıl Polis Olunur” ve “Vatandaşların Yapması Gerekenler” hakkında bilgiler verildi.



İlçedeki 10 Kur’an Kursu ve 26 camide toplam 2,500 öğrenciye verilen seminerde öğrencilerin böyle bir uygulamadan memnun kaldıklarını ve Polisi her zaman suç ve suçluyla birlikte gördükleri, şimdi ise kendi aralarında ve Kur’an Kursunda bulunmamızdan dolayı şaşırdıklarını ifade ettiler.



İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Şen ise Polisin her zaman, her yerde ve her koşulda vatandaşının yanında olduğunu, yaz tatiline çıkan öğrencilerimizi imkânlarımız dâhilinde ziyaret edip devletin sıcak yüzünü göstererek, yavrularımızı suç ve suçludan uzak tutmayı amaçladıklarını ifade etti.
kanalurfa


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.