banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Pınar Tüfek Kunt’tan Fotoğraf Sergisi
Açılışa Milli Eğitim müdür Yardımcısı Mehmet sarmış, Şanlıurfa Kent konseyi Başkanı Sabri Dişli, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Halit Bayındır, öğretmenler kendisini bu mutlu günde yalnız bırakmayan öğrenciler katıldı.



Açılış öncesi bir konuşma yapan Pınar Tüfek Kunt “ bu benim ilk kişisel fotoğraf sergim, bu sergide yer alan fotoğraflarda hem okuyup hem de çalışan çocukların sorunlarını anlatmaya yönelik bir çalışma yaptım. Bu fotoğrafların her biri benim yanımda yeri çok önemli, her fotoğrafta ayrı bir anım var. Fotoğraf sanatçılığını önemsiyorum.” dedi.



Daha sonra hayırlı olsun dileklerle serginin açılışını Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış yaptı. Tek tek fotoğrafları inceleyen Milli Eğitim müdürü Mehmet Sarmış fotoğraf sanatçısı Pınar Tüfek Kunt’u tebrik ederek çalışmalarda başarılar diledi.



144 adet fotoğraf bulunan sergi iki gün boyunca sanat severlere açık olacak .



Açılıştan sonra İl Milli Eğitim müdürü Ahmet Pala’ da sergiyi gezerek fotoğraf sanatçısı Pınar Tüfek Kunt’an bilgi aldı.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.