banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Peygamberler şehrinde yarı çıplak defile

Kalkınma Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Şanlıurfa Valiliği ve Sosyal Destek Programı (SODES) katkılarıyla “Şanlıurfa’da Kadın Atölyeleri ve Kadın Kültür Merkezleri” projelerinin sergi ve defile programı Hz. İbrahim’in makamının yanı başında yapıldı.

Şanlıurfa Valiliğinin birkaç gün önce düzenlediği Uluslararası Halil İbrahim Buluşması’nın hemen ardından Hz. İbrahim’in makamının yanı başında dışarıdan getirilen yarı çıplak mankenlerle böyle bir defileye imza atması ise çelişki olarak yorumlandı.

Şanlıurfa Valiliğinin desteğiyle bir konuk evinde düzenlenen defilenin; Suriye ve Irak’taki savaş dolayısıyla Şanlıurfa’ya sığınan mültecilerin acılarının paylaşıldığı bugünlerde yapılması ise ayrıca tepki çekti. Defile programında konuşan Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman’ın yatsı ezanı okunduğu halde susmaması ise dikkat çekti.

Defile hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Duman; sanayi dikiş eğitimi, sanayi bilgisayarlı nakış makinesi eğitimi, geleneksel kıyafetler, takı tasarımı ve gümüş işlemeciliği eğitimleri kurslarının açıldığını belirtti. İlin turizmine destek için bu programın düzenlendiğini ifade eden Duman, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’ün desteklerini aldıklarını söyledi. (Mehmet Demir-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.