banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Peygamber sevdalıları meydana sığmadı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri Şanlıurfa Topçu meydanında düzenlenen mevlit programına Urfalılar akın etti.

 

Topçu meydanında saat 13.00’te başlayan Kutlu Doğum Mitingi saat 16.00 sıralarında sona erdi.

Ellerinde Türkçe ve Kürdçe karışık olarak “Anam, Babam Sana Feda Olsun”, “ Canım Sana Feda Ya ResulAllah”  , “Selam sana ey mustazafların sahibi” Sen bu kalbe girmeyecek kadar büyüksün” , “Aşkına birindarım” , “Canımé kurban ete be ya Muhammed” gibi pankartlar taşıyan katılımcılar, renkli görüntüler oluşturdu.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, “Kutlu Doğum Haftası vesileyle Peygamber efendimizin güzel ahlakını ve öğretilerini insanlara ulaştırmayı ve yaşanmasını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, Şanlıurfa Mustazaf Der Başkanı Mehmet Kışlar; “Peygamber Efendimizi sevmek yetmez, onun ahlakıyla ahlaklanmalıyız.  O’nun yaşamı bize örnek olacak bir yaşantıdır” dedi.

 

Topçu meydanındaki miting “Kardeş ilahi grubu”nun mini konseriyle son buldu.

Mitinge yaklaşık 10 bin kişi katılarak okunan Türkçe-Kürdçe ilahilere eşlik ettiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.