banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Paranın geçmediği, yetim mağazası açıldı

Açılışı yapılan Çocuk Giyim Merkezi’ni; Vali Celalettin Güvenç’e Dernek Başkanı İbrahim Halil Ural gezdirirken, açılışa Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve daha çok sayıda yetkili katıldı.

 

Vali Güvenç’e derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren İbrahim Halil Ural, bu yıl hedeflerinin 12 bin yetim ve öksüz çocuğu giydirmek olduğunu söyledi.

 

Vali Celalettin Güvenç ise, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek; Allah’a şükür ki artık bu topraklarda hiç kimse kimsesiz değil. Bu tür çalışmaların Şanlıurfa’ya yayılmasını diliyor ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra Vali Celalettin Güvenç, Ay Işığım Derneği’nin Çocuk Giyim Merkezi’ne gelen yetim ve öksüz çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek Viranşehir’e gitmek üzere Merkezden ayrıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde hizmete açılan Ayışım Derneği, Çocuk Giyim Merkezi; tamamı yeni olan elbiseleri hayırseverlerin bağışları ile alırken, bir yetim veya öksüz çocuğu giydirmenin bedelinin 40 lira olduğu bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.