banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Özçınar'dan İnfak-der'e ziyaret

Şanlıurfa Yetim ve Öksüzleri Koruma, Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim Derneği (İNFAK-DER)'i ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, dernekte eğitim gören çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kitapları hediye eden Özçınar, Dernek Başkanı Mustafa Halat ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Parlak'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Yetim ve öksüz çocuklara her zaman sahip çıkılması ve desteklenmesi gerektiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Belediye olarak merkez ve ilçelerimizdeki gençlerimize yönelik çeşitli aktivitelerde hazırlıyoruz. Bizler sporu ve kültürü araç kılarak çok ciddi eğitimler veriyoruz. Burada bir çok gencimiz bu çalışmalarımızdan faydalanıyor. Burada özellikle gençlere yönelik temel İslami bilgiler veriliyor ve bu bir ihtiyaçtır. Derneğimizde bu konuda ciddi bir çalışma yürütmektedir. Bizler de elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz” dedi.
İNFAK-DER Başkanı Mustafa Halat ise Mazlum, mağdur, yetim, öksüz ve muhacir çocuklar için kurulan derneğe destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar'a teşekkür etti ,


Dernek binasında düzenlenen etkinlik çocukların seslendirdiği ilahi dinletisi ile sona erdi. 
www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.