banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ORTA OYUN SAHNELENDİ

 Karaköprü Belediyesinin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibinin sergilediği “Eyvah Kızım Evde Kaldı” adlı orta oyunu gösterisi ilgi ile izlendi.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan Etkinlikleri kapsamında organize edilen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro ekibinin sahne aldığı “Eyvah Kızım Evde Kaldı” adlı orta oyunu gösterisi Karaköprü’de tiyatro severlerle buluştu.

Anfi meydanında sahnelenen tiyatro gösterisine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda Karaköprü’lü tiyatro sever izledi.

Tiyatro gösterisi öncesi kısa bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Ramazan ayı duyguların, maneviyatın doruğa çıktığı aylardır. Bizde mümkün mertebe insanımızın, kaynaşması ve bir araya gelmesi için çalışıyoruz. Bugün Büyükşehir Belediyemize ait tiyatro ekibimizin sahneleyeceği oyunlarla da eğlenmeleri noktasında arkadaşlarımız faaliyet gerçekleştiriyor. Ramazan ayının bölgemize barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN İFTAR’A DAVET

Karaköprü Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’nde düzenlenecek olan geleneksel iftar yemeğine tüm vatandaşları davet eden Başkan Çiftçi, “Bir duyurumuz var. 13 Temmuz Pazartesi günü Anfi meydanında halkımıza açık hem Kur-an Tilaveti hem de iftar yemeğimiz var. İnşallah hepinizle Pazartesi günü iftar da bir araya geliriz” diye konuştu.

Başkan Çiftçi’nin konuşmalarının ardından “Eyvah Kızım Evde Kaldı” adlı orta oyunu gösterisi sahnelendi. Sanat yönetmenliğini Hasan Ocakoğlu’nun yaptığı orta oyununda, kızını evlendirmek isteyen bir babanın damat seçimi komik bir şekilde ele alındı. Tiyatro severler tarafından tam not alan orta oyunu büyük alkış aldı.

Tiyatronun sonunda Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler, Sanat yönetmeni Hasan Ocakoğlu’na plaket takdim ederek oyuncuların hepsini tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.