banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Örnek sanatçı böyle olur

İslam ile şereflenen  Filipin asıllı opera sanatçısı Aysenur Helen tesettürlü bir şekilde  İstanbul Ayairini’de bir konser vermiştir.

Konserin bir bölümünde “Opera  Arja” konusu Aysenur Helen Hanımefendinin  uzun bir araştırmadan sonra notalara döktüğü ve opera olarak yapmış olduğu Peygamberimiz hz. Muhammed (s.a.v )’dan,  Kuran-ı Kerim, İncil ve Tevrat’ta  ne şekilde bahsedildiği hususunu içermektedir.

Şurası bir gerçekliktir ki, böyle bir tema “opera” olarak ilk defa işlenmiştir.

Aysenur Helen  İslam’a girdikten sonra artık eserlerini Mevlana ve Yunus Emre gibi Allah dostlarından  aldığı ilhamla yapmakta ve Avrupa’da Batılılara etkileyici konserler vermektedir.

Bizler de bu başarılı opera sanatçısı Aysenur Helen hanımefendiyi tebrik ediyor, başkalarına iyi bir örnek olmasını temenni ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Bu konserlerden birini dinlemek için tıklayınız.

videoyu izlemek için tıklayınız:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.