banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

OKUMA KAMPANYASINA DESTEK

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mülkiyeliler Ekonomi Topluluğu, Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan "Işığımı Arıyorum Okuyorum" kampanyasına destek amacıyla Şanlıurfa H. Sabiha Özlek Lisesi'nde öğrencilere kitap hediye etti.


H. Sabiha Özlek Lisesi öğrencilerine dağıtılan kitaplardan dolayı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mülkiyeliler Ekonomi Topluluğu'na teşekkür eden Vali Nuri Okutan, kendisinin de Ankara Üniversitesi'nden mezun olduğunu söyledi.

Vali Okutan, 'Işığımı Arıyorum, Okuyorum' kampanyası ile birlikte evlerde raflarda unutulmuş pek çok eserin de gün yüzüne çıkmaya başladığını belirterek, "Ülkemizin değişik şehirlerinden olan ve Ankara'da okuyan öğrencilerimizin şehrimizi ziyaret etmeleri ve en önemlisi kitapla ilgili bir etkinlik düzenlemiş olmaları bizi yürekten sevindirip mutlu etmiştir. Bu güzel davranışlarından dolayı bu gün burada bulunan mülkiyeli öğrencilerimize Şanlıurfalılar adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Mülkiyeliler adına konuşan Saim Öztürk ise, kampanyayı Ankara'da duyar duymaz bu geziyi arkadaşlarıyla birlikte organize ettiklerini ve Vali Okutan'a başlattıkları kampanyadan ötürü teşekkürlerini iletti. Heyet daha sonra Ankara'dan getirdikleri kitapları öğrencilere hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.