banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Öğretmenlerden örnek davranış

Şanlıurfa’nın Eyyübiye bölgesinde bulunan Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu İdarecileri ve Öğretmenleri yaz tatilinde kolları sıvadı okullarını güzelleştirmek için kolları sıvadı.

 

Okulun boyaya ihtiyacı olduğunu belirten Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Öztürk; “Okulumuzun özelikle dış yüzeyi kötü bir görünümdeydi. Milli Eğitim Müdürlüğünden boya desteği aldık. İdareci ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte ‘işçilik bizden olsun’ diyerek kolları sıvadık. Boya esnasında ulaşılamayan noktalara ise Şanlıurfa Belediyesinden aldığımız bumla ulaşarak boyayı yaptık. Okulun dış cephe boyasını yaptık. Okul yeni bir görüntüye kavuştu. Boyama esnasında bize desteklerinden dolayı Öğretmen arkadaşlarımız Faruk Tini, Yusuf Keskin, Duygu Manduz, Mahmut Küçükoğlu, öğrencilerimize ve velililerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir öğrenci velisi Mahmut Mernes ise; “Öğretmenlerimizin tatilinden fedakarlık göstererek çocuklarımıza örnek olacak bu işi yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum. Böyle özverili eğitimcilere gönül rahatlığı ise çocuğumu teslim ediyorum” dedi.

Ayrıca okulun çevre düzenlenmesi ve bozulan kanalizasyonu Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapıldı. Ahmet Hamdi Akseki İlköğretim Okulu  2013 – 2014 yılına hazır hale getirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.