banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Öğrencilerin karne hayecanı

İlköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören milyonlarca öğrenci, karne alarak yaklaşık 3,5 aylık yaz tatiline girdi.

Bahçelievler Kudret Saraç İlköğretim okulu öğrencileri de bugün karne sevinci yaşadı. Sabah saatlerinde okulun yolunu tutan öğrenciler ve velileri, okul bahçesinde toplandı. Sınıflarına giren öğrenciler, karnelerinin öğretmenlerinin ellerini öperek aldı.

Karnesi iyi olan öğrenciler, büyük bir sevinçle okuldan çıkarak velilerine koştu. Velileri de başarılı olan çocuklarını öperek kutladı. Karnelerinde zayıf notu bulunan öğrenciler ise okulu buruk terk etti.

Karnelerini alan öğrenciler 3,5 aylık yaz tatiline girdi. Öğrenciler ile birlikte yaklaşık 600 bin öğretmen de tatil yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.