banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Öğrencilere kültürel zenginliklerinin tanıtıldı

Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile gezdirilen 60 kişilik Şanlıurfa Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisinin katıldığı gezide Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtıldı.

Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığının başkanlığınca başlatılan proje ile Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel değerleri hakkında öğrenci grubuna rehber eşliğinde müze gezdirilerek bilgi verildi.

Müze gezisinin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerine ve katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden öğrenciler, “Şanlıurfa’nın geçmişi hakkında fazla bir bilgi sahibi değildik. Ancak ilk kez görme şansı yakaladığımız Urfa Kent müzesini gezdik burada gördüğümüz eserler bizleri oldukça etkiledi. Bu geziyi düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.