banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Öğrencilere en güzel karne hediyesi: Umre
İlk ve ortaöğretim kurumlarında yarı yıl tatiline girilmesiyle birlikte bazı aileler çocuklarına karne hediyesini, umre ziyareti için kutsal topraklara götürerek verdi.

Tur şirketlerinin yarı yıl tatili için ailelere sunduğu farklı programlar içerisinde, umre turları ilgi çekti. Turlar çerçevesinde aileleriyle birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen çocuklar, kutsal topraklara gidecek olmanın heyecanını yaşadı.

Veliler, yarı yıl tatilini çocukları ile umre ziyareti yaparak değerlendirmek istediklerini ifade ederken, çocuklar da başarılarının bu şekilde ödüllendirilmesinden mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Bu arada, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından öğrenci, öğretmen ve velileri kapsayan umre turu ise yarın başlayacak. 67 görevlinin eşlik edeceği turlarda toplam 2 bin 606 kişi katılacak.
Dunyabulteni.net

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.