banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Öğrenciler yıl sonunda karnelerini aldılar
Burada sınıflarda öğrencileri tebrik eden Vali Güvenç, öğrencilere karnelerini verdi. Öğrenci ve öğretmenlerle geçen eğitim ve öğretim yılı hakkında sohbet eden Vali Güvenç, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek iyi tatiller diledi.

Öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Vali Güvenç, öğrencilerin anne ve babaları üzmemeleri hususunda telkinde bulundu. Öğrencilerden tatili kitap okuyarak, spor yaparak daha verimli bir şekilde geçirmelerini isteyen Vali Güvenç, “İyi eğlenmenizi, iyi dinlenmenizi temenni ediyoruz. Tatilde de anne babaları lütfen üzmeyelim. Kendimize dikkat edelim. Fırsat buldukça kitap okuyalım, spor yapalım” dedi.

Karne dağıtım törenine Vali Güvenç’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ile ilgili daire amirleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.