banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

Öğrenciler tarih turunda

        Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencileri, Şanlıurfa Belediyesi’nce organize edilen 'Tarihe Yolculuk Turu'na katılarak, kentin tarihi ve turistik ören yerlerini gezdiler.

 

        Her yıl geleneksel hale getirilen "Tarihe Yolculuk Turları"nın bu yıl ilki, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik gerçekleştirildi.

 

        Belediyeye ait 3 otobüs ve turizm kokartlı rehberler eşliğinde Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bizzat uğurladığı öğrenciler, kentin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini yerinde görerek tanıma imkânı buldular.

 

       Türkiye’nin değişik kentlerinden gelerek Şanlıurfa Fen Lisesi’nde eğitim ve öğretim gören yaklaşık 100 öğrenciye, Tarihe Yolculuk Turu kapsamında Harran, Bazda Mağaraları, Hanel Barur, Şuayb Şehri, Soğmatar v.b ören yerleri gezdirildi.

 

     Turlara katılan öğrenciler, böyle bir geziye katıldıkları için oldukça mutlu olduklarını ifade ederek kendilerine bu imkânı sunan Belediye Başkanı Fakıbaba’ya ve ekibine teşekkür ettiler.

     Tarihe Yolculuk Turu’nda öğrencilerin yemekleri ise Şanlıurfa Belediyesi tarafından kumanya şeklinde ücretsiz olarak karşılandı.   

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.