banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Öğrenciler İlahilerle Mest oldular

 

22 Aralık 2012 Cumartesi günü İl Özel İdare binası konferans salonunda gerçekleşen konsere Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Elmalı, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Elmalı: “İlahiyat Fakültemiz ülkemizde din eğitiminin görüldüğü en yüksek eğitim kurumudur. Bir yandan eğitim ve öğretimimize devam ederken bir yandan da öğrencilerimizin sosyal durumunu düşünmek zorundayız. Bu bağlamda ekonomik durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kendi akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan topluluğumuzla böyle bir etkinlik yapmak istedik. Katılanlara ve bu konserin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Düzenlenen etkinlik daha sonra Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Akpınar yönetiminde Tasavvuf Musikisi Konseri ve Yrd. Doç. Dr. Mahmut Öztürk’ün sunduğu şiir dinletileriyle devam etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.