banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ÖĞRENCİLER EĞLENEREK İNGİLİZCE ÖĞRENİYORLAR


Anasınıfından 8.sınıfa kadar İngilizce öğrenen öğrenciler güzel, anlamlı ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştiriyorlar.

İngilizce Öğretmeni İlhan Onat, yabancı dil öğretiminde şarkıların, tekerlemelerin, oyunların, skeçlerin, haftanın enleri gibi yarışmaların çok etkili olduğunu bu etkinliklerle İngilizce dersinin daha zevkli ve eğlenceli hale geldiğini söyledi.

Özel Çağlayan İlkokulu Ana sınıfı öğrencilerinin ( ENGLISH SHOWING PROGRAMME ) İngilizce gösteri programı okul idaresi , Ana sınıfı öğrencileri ve öğrenci velilerinin katılımıyla muhteşem bir gösteriye dönüştü .Minikler 4 kategoride ( Speaking-Konuşma Games-Oyunlar English Songs-İngilizce şarkılar - Listening-dinleme kategorilerinde hünerlerini sergilediler. Öğrenciler program sonunda İngilizce başarı sertifikası ve çikolatayla ödüllendirildiler.

İngilizce Öğretmeni İlhan Onat, yabancı dil öğretiminde miniklere öz güven kazandırıp sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla her ay farklı gösteri programıyla velilerine gösteri programı hazırladıklarını belirtip, bu konuda velilerinden çok olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.

Özel Çağlayan Ortaokulu 5/D sınıfı öğrencilerinin (ENGLISH COMPETITION ACTIVITY ) ) İngilizce yarışma etkinlikleri sonucu dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Özel ÇAĞLAYAN ORTAOKUKU 5/D SINIFI öğrencileri WEEKLY ENGLISH CHAMPION STUDENTS ( HAFTALIK İNGİLİZCE ŞAMPİYONLARI ) kapsamında değerlendirilen öğrenciler her hafta farklı ödüller almaya devam ediyor.

İngilizce Öğretmeni İlhan Onat, yabancı dil öğretiminde AWARD ( ödül ) olayının öğrencileri motive etmede önemli bir unsur olduğunu belirterek etkinlik ağırlıklı İngilizce eğitiminin ortaokul öğrencileri için farklı kategorilere göre uygulandığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.