banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

öğrenci, öğretmenler için tören düzenlendi

Şanlıurfa'nın Birecik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Proje Ofisi tarafından hazırlanan "Bir Kitapla Değişir Her şey" projesi kapsamında devam eden okuma yarışmasında Ocak ve Şubat aylarında dereceye giren öğrenciler ile öğretmenler için ödül töreni düzenlendi.
Birecik Kaymakamlığı'nda düzenlenen törene Kaymakamı Ozan Balcı, Eğitimci Yazar Mustafa Turan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkdeniz, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program projenin amacını ve hedefini anlatan "Birecik Okuyor" konulu slayt gösterimi ile başladı. Törende bir konuşma yapan Kaymakam Ozan Balcı, "Okuma yarışmasına verdikleri destek ve öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanarak iyi birer kitapsever olmaları için göstermiş oldukları çabadan ötürü kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.


Konuşmaların ardından Kaymakam Balcı, ilköğretim birinci kademe, ilköğretim ikinci kademe ve ortaöğretimde dereceye giren okulların okuma yarışması koordinatörü öğretmenleri, bu okulların müdürlerini takdir belgesi ile ödüllendirdi. Daha sonra ilköğretim birinci kademe, ilköğretim ikinci kademe ve ortaöğretimde 1'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar okuma yarışmasında birinci olan tüm öğrenciler sahneye davet edilerek Kaymakam Balcı tarafından MP3 ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

İHA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.