banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Niyazi Kocadağ, 'Sevgi Biriktir' adlı kitabını imzaladı
Büyük ilginin olduğu imza gününe kitapseverlerin yanı sıra, Milletvekili Yahya Akman, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu, Emniyet müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Karaköprü Belediye Başkanı, Kanal Biz Yönetim Kurulu Başkanı, Sgk İl Müdürü, Gençlik Spor İl Müdürü, Ticaret Borsası Başkanı ve çok sayıda kişi katıldı.



İmza gününde kısa bir konuşma yapan yazar Kocadağ; “İmza günüme ilgi gösteren tüm kitapseverlere, milletvekilimize, valimize çok teşekkür ediyor, umarım bundan sonra daha güzel eserler yazar ve bu eserleri kitapseverlerle buluştururum” dedi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.