banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Nihat Hatipoğlu Urfa’ya geliyor


Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan “ İslamda Aile” konulu konferans 26 Mayıs Pazartesi günü Urfa City AVM’de ünlü ilahiyatçı Prof.Dr M.Nihat Hatipoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek.  
Bu yıl altıncı konferansı düzenleyeceklerini ve tüm halkı konferansa davet eden Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kurulduğu ilk günden beri, gerek Bakanlık düzeyinde gerekse taşra il müdürlükleri düzeyinde ailenin sağlıklı bir yapıya kavuşması, sağlıklı nesiller yetiştirmesi ve toplumunda buna istinaden sağlıklı bir yapılanma içerisine girebilmesi için aile eğitimlerini önemseyen bir çalışma modülü izlemiştir. Bu bağlamda Bakanlığımız, Aile Ve Hizmet Genel Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu aile eğitim müfredatı bütün Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa ilimizde de son 2 yıldır uygulamaya devam etmektedir. Bu eğitimler noktasında il müdürlüğümüz olarak gerek halka açık konferanslar zinciri, gerekse de kamu sektöründe çalışan memurlarımıza yönelik aile eğitimleri ile ilgili eğiticilerin eğitimlerini gerçekleştirdik. Bu güne kadar aile eğitiminden faydalandırdığımız kamu sektöründeki görevli olan kişi sayısı 80’ini bulmuş iken, halka açık konferanslarımızla yaklaşık 6 bin kişiye hitap eden konferans zincirimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız” dedi.
Demirkol, altıncısını gerçekleştireceğimiz aile eğitimi ile ilgili konferansımıza ünlü ilahiyatçı Prof.Dr M.Nihat Hatipoğlu’nun katılımı ile “İslamda Aile” eğitimi adı altında devam edeceğiz. Bu konferansımızı da bütün Şanlıurfa halkımıza duyururken, onların bu konferansımıza ilgi göstereceklerini de ümit ediyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak Şanlıurfa’da sağlıklı bir aile yapısının oluşması ve toplumun temelini oluşturan ailelerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri, yetiştirdikleri çocukların ayakları üzerinde durabilecek ve kendilerini sosyalleşmiş bir ortamda hissedebilecekleri sağlıklı bir yapıya kavuşturabilmek adına bu tür çalışmaların ileriki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.