banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Nasreddin Hoca Sizi soruyor



27 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan ilk programın konusu “Bir İslâm Aydını Olarak Nasreddin Hoca,” konuşmacı ise şair-yazar Şaban Abak.
Saat 15.00’te (İkindi namazına müteakiben) Dergâh Camiinde başlayacak programda konuşmacı Şaban Abak, Nasreddin Hoca latifelerini ele aldığı kitabından yola çıkarak birbirinden güzel, şaşırtıcı ve aydınlatıcı yorumlarını sunacak.
Yalnızca Nasreddin Hoca’yı gerçek kimliğiyle, bir İslâm aydını ve toplum önderi olarak yeniden tanımakla kalmayıp medeniyetimizin parlak devirlerinin kişi, kavram ve olaylarını nasıl okuyup yorumlayacağımız alanında da yol gösterici bilgileri dinleyicileriyle paylaşacak.
Program sonrasında katılımcılara yazarın, “Tarifi Bende Bir İslam Aydını Olarak Nasreddin Hoca” isimli son kitabı hediye edilecek, arzu edenler kitabı  yazara imzalatabilecek.
“Camideki Hoca Nasreddin Hoca” Sohbeti programı, Dergah Camiinde yapılacak. Tüm halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.