banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Nar Bahçelerinde Hoş Seda şiir dinletisi

 Karaköprü Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Nar Bahçelerinde Hoş Seda” şiir dinletisine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Şanlıurfa Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Şefik Bakay,  Protokol üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 Program öncesi kısa bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, amaçlarının sanatı, şiiri, sahneyi ilçe halkıyla birlikte paylaşmak olduğunu belirterek, “Karaköprü ile özdeşleşen; sanatsal, değer ve şiir anlamında tarihte yerini bulan ve narıda anımsatacak şekilde bir program hazırladık. Amacımız sanatı, şiiri, sahneyi ilçe halkımızla birlikte paylaşabilmek. Şiir; nasıl ki Yunus için bir ilahi aşksa, Karacaoğlan için bir tabiatsa, Akif İnan ağabeyimiz için bir davadır. Şiir toplumda duyguları ifade edebilen; sevgi, kavuşmaya, arzuya ve her türlü konuya dem vuran bir nokta. İnşaalah bugün güzel, duygu yüklü bir gece yaşayacağız” dedi. Yönetmenliğini Bilal Bebe’nin yaptığı ve Hüseyin Güzel’in farklı anlatımıyla hazırlanan “Nar Bahçelerinde Hoş Seda” şiir ve müzik programında, Dr Ahmet İnan, Şair Ömer Faruk Gözoğlu ve Adnan Yetkin seslendirdikleri şiirler ile sanatseverlere duygu dolu anlar yaşattı.Programın bazı bölümlerinde, Bedir Zarifses ile Yusuf Osman Oğuz’un seslendirdikleri şarkılar sanatseverler tarafından büyük alkış aldı.

Şiir dinletisi programı plaket töreniyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.