banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mutlu Ev Kadınları Resim Sergisi-VİDEO

Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü çok amaçlı salonda gerçekleşen yağlıboya resim sergisine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Nuri Güzel ve yönetimi, Yenişehir Halk Eğitim Müdürü Ahmet Karavelioğlu, bayan kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.
Sergi öncesi konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Karaköprü’de hem kültür merkezimizde hem de Gençlik merkezimizde bu tür sanatsal kurslarda müthiş başarılar elde ediliyor, bu kurslarda tuvallere yansıtılan eserlerde hem sanat var hem güzellik var bunları öğreten resim hocalarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Yenişehir Halk Eğitim Müdürü Ahmet Karavelioğlu ise ; “bu sergide hayat boyu öğrenme temasına çok güzel bir örnekler var, ayrıca bayan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi. Resim öğretmeni Mehmet Yücel’e Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Resim Kursundaki katkılarından dolayı plaketi AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Nuri Güzel takdim etti. Daha sonra Başkan Çiftçi ve davetliler tarafından resim sergisi açılışı kurdale kesimi ile gerçekleşerek yağlı boya resimler tek tek gezildi. Resim sergisi 9 Haziran’a kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.