banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mustafa Celik'ten konferans!

Sakarya Adalet Platformunun düzenlediği “Ülfet Fıkıhı” konulu konferans için, Mustafa Çelik Hoca bugün Adapazarı'na gidiyor. 

Sakarya Adalet Platformu yetkilileri, “Ülfet fıkıhı”(nı) önemsediklerini ve bu konuya vakıf olan Mustafa Çelik Hocayı davet ettiklerini bu konuya duyarlı bütün Müslümanları davet ettiklerini açıkladılar.
Konferansın yapılacağı yer: Yunus Emre Kültür Merkezi
Tarih: 28 Ocak Cuma (Bugün)
Saat: 19:30-22:00 arası
Erenler/ Adapazarı

MUSTAFA ÇELİK HOCA KİMDİR?
1960'da Ş.Urfa'nın Bozova ilçesinin Boztepe köyünde doğdu. İlk tahsilini Boztepe Köyü ikokulunda tamamladı. 1973-74 öğretim yılında Urfa İmam-Hatip Lisesine kaydoldu. Orta kısmı Ş. Urfa İmam-Hatip Lisesinde, liseyi de 1980-81 tarihinde Bitlis İmam-Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yazı hayatına ortaokul yıllarında başladı. “İslami Hareket Fıkhı” isimli eserinden dolayı 2 yıl ceza aldı. Yazarın bugüne Kadar: "Ölçü", "Yenda", "Misak", "Fütüvvet" Yayınlarından 100'ün üzerinde eseri yayınlandı. Vahdet Gazetesi, Ribat Dergisi, Vuslat dergisi, ve haber sitelerinde bir çok yazısı yayınlandı. çok iyi derecede arapça bilen yazar Akit Gazetesinde yazmakta olup 21 yıldır Misak Dergisinde Yazmaktadır. Mustafa çelik hoca türkiye genelinde, konferans ve sohbetlerine devam etmektedir.
haber 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.