banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Mustafa Çelik Reyhanlıda Mekkenin fethini anlatacak

Reyhanlı Misak Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Misak Der) tarafından düzenlenen Mekkenin Fethi Anma Etkinliklerine Yazar Mustafa Çelik konuşmacı olarak katılacaktır.

Program Şakir Kılıçın Kuran tilaveti ile başlayacaktır. Program ilahi, şiir ve Mekkenin Fethini anlatan skeçle devam edecektir. Misak Der Başkanı Şemsettin Demir, yaptığı açıklamada; Mekkenin Fethinin Müslümanlar için önemli olduğunu ve bunun içinde bütün Hataylı Kardeşlerimizi Mekkenin Fethini anma programına bekliyoruz dedi.

Misak Der Cep: 05307749155

Konuşmacı olarak programa katılacak olan Yazar Mustafa Çelik  İslami Hareket Fıkıhı isimli eserinden dolayı 2 yıl ceza almış ve bugüne Kadar: Ölçü, Yenda, Misak, Fütüvvet Yayınlarından 120nin üzerinde eseri yayınlandı. Vahdet Gazetesi Ribat Dergisinde birçok yazısı yayınlandı. Halen Vakit Gazetesinde Ve Misak Dergisinde Yazmakta olup, konferans ve sohbetlerine devam etmektedir.

tarih:31/12/2010, cuma

saat: 19:00 da

yer: Reyhanlı Halk eğitim merkezi

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.