banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Muradiye'de Kadın Kültür Merkezi açıldı FOTOĞRAFLI
Kadın Kültür Merkezi’nin açılışını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, gerçekleştirdi.

Merkeze gelişinde kadınlarla sohbet edip çocuklarla fotoğraf çektiren Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü için gerekli yerlere talimatlar verdi.
FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!...


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ile birlikte açılış kurdelasını kesen Vali Celalettin Güvenç, merkezi gezerek yetkililerden verilen kurslar hakkında bilgi aldı. Okuma yazma, bilgisayar, dikiş, el sanatları, kuaförlük kursları verilen ve 91 kadının eğitim gördüğü merkezde kadınları dinleyen Vali Güvenç, kadınlardan kurslara devam etmelerini istedi.

Şanlıurfa’da merkez ve ilçelerde SODES kapsamında Şanlıurfa Valiliğinin koordinasyonuyla açılan 40 Kadın Kültür Merkezi’nden biri olan Muradiye Kadın Kültür Merkezi’ndeki incelemelerin ardından Vali Celalettin Güvenç, Zeynep Karahan Uslu çevrede bulunan esnafla da sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Şanlıurfa Geleceğine Sahip Çıkıyor Projesi kapsamında Eyüp Peygamber Semtinde 790 öğrencinin SBS’ye hazırlık kursu gördüğü birimi ziyaret eden Vali Güvenç ve Karahan Uslu, burada öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordular.

Okumaları için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyleyen Vali Güvenç, eğitimlerine devam ettikleri için öğrencileri tebrik etti.

Vali Celalettin Güvenç ve Zeynep Karahan Uslu’nun son durağı Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu oldu. Şanlıurfa Valiliği İl Sosyal Proje ve Etüt Müdürlüğünün koordinasyonuyla okulda bulunan 160 kız, 200 erkek öğrenci saç tıraşı oldu.

20. Zırhlı Tugay Komutanlığından berber olan askerler erkek öğrencileri tıraş ederken; Devteşti Çok Amaçlı Toplum Merkezinin kuaförlük eğitimi alan kursiyerleri de kız öğrencilerin saçlarını yaptı.

Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Vali Celalettin Güvenç, saç tıraşının okulda bulunan öğrencilerle sınırlı kalmamasını ve bütün mahallede bulunan çocukların da istemeleri halinde burada tıraş ettirilmeleri talimatını verdi.

Bu arada Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e gezi sırasında Vali Yardımcıları Ramazan Seçilmiş ve Şaban Erdoğan ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.