banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

MÜNEVVER ÖZDEMİR URFA’DA KONSER VERDİ


Haliliye Belediyesi tarafından Turgut Özal Parkı'nda düzenlenen Münevver Özdemir konserine Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza ve Osman Uludağ, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Tasavvuf ve Türk Sanat Müziği'nden eserler seslendiren Münevver Özdemir, yaklaşık 2 saat sahne kaldı. Özdemir Dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.
Haliliyeliler ile buluştuğu için Münevver Özdemir'e teşekkür eden Başkan Fevzi Demirkol, kültürel değerlere sahip çıkacaklarını daha önce de sık sık dile getirdiklerini ve bunun nişanesi olarak Münevver Özdemir'i davet ettiklerini ifade etti.


Konserin ardından Başkan Demirkol, Münevver Özdemir'e çiçek ve hediye taktim etti. Konserin son bölümünde ise çalınan oyun havalarıyla çocuklar gönüllerince eğlendi.

Konsere Haliliye Belediye Meclis Üyeleri'nden; Ahmet İnan, Abdulkadir Bağış, Cuma Demir, Erdal Deniz, Emir Elden, Emin Coşkun ve İbrahim Felhan'da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.