banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Muhtaç Öğrenciler İçin Kermes


Yardıma muhtaç öğrencilere katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kermesin açılışını Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Tuğba Avcı, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sabri Ertekin yaptı. Ardından protokol, eğitim gönüllülerinin hazırladığı yemek ve tatlı reyonlarını gezdi. Kermeste minik öğrenciler halk oyunları gösterisi sergiledi. Konser ve gösterilerin ardından eğitim gönülleri tarafından gelen konuklara kermes için hazırlanan ürünlerden ikram edildi.
Kermese emek harcayan ve eğitime gönül veren bütün hanımları canı gönülden destekliğini söyleyen Vali Celalettin Güvenç, eğitim gönüllüsü hanımlara teşekkürlerini dile getirdi.
Kermeste bir konuşama yapan Yağmur Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Tuğba Avcı, “Amacımız yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak, dertlerine bir nebze olsun çare olmak. Bütün gönüllü hayırseverlerin bu tür organizasyonlara destek vermelerini temenni ediyorum. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sayın Valimize, Emniyet teşkilatımıza ve buraya gelerek desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi ifade ediyorum.” dedi.
Organizasyona Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.