banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Muharrem Çelik'in Öğrencilerinin Sergisine Yoğun İlgi

 

 

Yenişehir halk eğitim merkezi ile Türkiye Yazarlar Birliği Ş.Urfa şubesi işbirliğiyle düzenlenen resim kursunun eğitmenliğini Ressam Muharrem Çelik yapmıştı.

Kurs sonunda 28 kursiyerin 100 eserini Balıklıgöl Rızvaniye Külliyesi’nde sergileyen Ressam Muharrem Çelik sergiye yoğun ilgi olduğunu söyledi.

 Ş.Urfa’nın kalbi sayılan Balıklıgöl aynı zamanda manevi ve turistik nokta olması açısından dikkat çekilen bir yerdir. Burada öğrencilerinin sergisini açan Çelik serginin amacına ulaştığını vurguladı ve şöyle ekledi ‘’ Bu sergiyle 28 gencimizin sanatseverlerle buluşması gerçekleşti. Gelen izleyiciler Urfa’mızda bu denli sanat ruhlu gençlerin oluşuna şaşırdıklarını ifade etti ve işte bize düşen bu tür gençlerimizi ortaya çıkarmaktır dedi. Sergide Bediüzzaman Said Nursi ve Yılmaz Güney’in portreleri en çok dikkat çeken eserler arasında yer aldı. Ömer Bugenç adlı kursiyerin çizmiş olduğu bu eserler izleyiciden tam puan aldı. Bir diğer dikkat çeken eser ise patlıcan konulu imgesel çalışmasıydı. Ressam Muharrem Çelik’in kızı minik Ressam Dilara Çelik’in eserlerinin de yer aldığı sergide bir çok kız öğrencinin de eserleri sergilendi. Bundan sonraki kursiyerlerinin çalışmalarını burada sergileyeceğini ifade eden çelik sergiye destek veren herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.