banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Müftülük uyuyor mu?

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’daki çeşitli Camiilerde vatandaşların ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı. Bizlerde gazete ve internet sitelerimizde Sakal-ı Şerif’in hangi camilerde, hangi gün ve saatlerde ziyarete açılacağını haber yapmak için Şanlıurfa il müftülüğünün resmi internet sitesini tıkladık ancak hiçbir duyuru ve haber ilanını göremedik çünkü resmi internet sitesi Sakal-ı Şerif ile ilgili hiç yer vermemişti.

 

Bizde hemen Şanlıurfa İl müftlüğünün telefonunu arayarak santral da bulunan görevli kişiye kendimizi normal bir vatandaş gibi tanıtarak Sakal-ı Şerif’in ziyarete açılacağı camileri ve tarihlerini sorduk santraldaki görevli “bağlıyorum hemen” dedi, sonra telefonu biri kaldırdı aynı soruyu ona sorduk oda “bir saniye bağlıyorum” dedi, sonra biri daha telefona çıktı aynı soruyu ona sorduk o kişide aynen “bir saniye bağlıyorum” dedi ve böylece abartısız 5 defa bu şekilde tekrar etti.

Telefonda oradan oraya bağlandık durduk en sonunda telefonu açan kişiye haberci olduğumuzu anlattık ve böyle bir zorlukla karşılaştığımızı anlattık o görevlide herhalde haberci olduğumuzdandır diye yardımcı oldu ve ben bu konuda görevli ve yetkili değilim ama yardımcı olmak adına söylediğini anlattı.

Şimdi soruyoruz!!! Şanlıurfa İl Müftlüğü resmi internet sitesinde gereken duyuru ve haberleri yayınlamakla mükellef değimli? Sürekli güncellenmesi gerekmiyor mu? İl Müftülüğünde bu tür konularla görevli kimse yokmu? Varsa neden görev yerinde değil veya görevini yapmıyor?

haber yorum; Emin Karademir / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.