banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Mardin toz

Müftü Tahiroğlu, Vaaz Kürsüsünde basına çattı

Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu kendisi hakkında "NİYET ETTİM HÜKÜMET İÇİN KUR’AN’I YORUMLAMAYA!" başlığı ile haber yapan İpekyol Gazetesine, Bayram vaazinde cevap verdi; Halkın medyaya inancını yalancı haberciler bitirdi.

 

Bayram namazından önce Ulu Cami vaaz minderinden şeytanın desiselerini anlatan Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu daha sonra sözü klendisi hakkında "NİYET ETTİM HÜKÜMET İÇİN KUR’AN’I YORUMLAMAYA!" başlığı ile haber yapan İpekyol Gazetesine getirdi.

Adeta gazetecilik dersi veren Tahiroğlu, her haberin haber değeri taşımadığını ifade ederek; Her haber yapılmaz dedi.

 

Tahiroğlu; "Böyle habercilik olmaz. Yalan haber yaparsanız artık kimse size inanmaz. Halkın medyaya inancını yalancı haberciler bitirdi. Yalan haber yaparsanız sonra pişman olursunuz" diyerek aba altında sopa gösterdi.

Kur'andan ayetler okuyarak Fasıkların getirdiği haberlere rivayet edilmemesi gerektiğini ifade etti.

 

Mütfü Ramazan Tahiroğlu Hakkında yapılan "NİYET ETTİM HÜKÜMET İÇİN KUR’AN’I YORUMLAMAYA!" başlıklı haberi okumak için TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.