banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

MOTİF’in gecesine Şanlıurfalılar damgasını vurdu

Türk Halk Kültürü’ne hizmet eden Motif Halk Oyunları Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın 18. kez düzenlediği Halk Bilim Ödülleri Töreni’ne Şanlıurfalılar hem ödül alarak hem de katılım yönünden damgasını vurdu.

İstanbul Kültür Üniversitesi’nde düzenlenen gecede Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi S. Sabri Kürkçüoğlu, Yazar Yaşar Duru ve Mevlüt Çelik Motif Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Şanlıurfa bu üç özel ödül ile ön plana çıkarken, Kürkçüoğlu, Duru ve Çelik’i hemşehrileri de yalnız bırakmadı. Söz konusu vakfın denetleme kurulu üyesi olan Emin Mancı’nın davetine icabet eden ve aralarında yazarımız Müslüm Aktürk’ün de bulunduğu Filiz Keleş, Nermin Uslusoy, Şeref Uslusoy, Yusuf Kürkçüoğlu, Sabri Kürkçüoğlu,Yusuf Savaş, Fahriye Okumuş, Songül Okumuş, Dilek Okumuş, Mahmut Mancı, Mehmet Emin Mancı ve Vildan Mancı ile Abdullah Haktankaçmaz’ın yanı sıra diğer Şanlıurfalılar katıldı.

Müslüm Aktürk / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.