banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Modanlılar Derneğini Dualarla açtılar

Mehmet YETİM'in "ÖZEL" haberi

Şanlıurfa merkezde yaşayan Modanlılar bugün öğleden sonra Eyyüp Peygamber Camii karşısında açmış oldukları dernek binasında yapmış, oldukları dualarla kurdelesi kesildi

Yaklaşık. 5 ay gibi kısa bir süre önce dernekleşme çabalarının meyvesini bugün alan ve dernek binasının açılışını yapan Modanlılar, çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Açılış esnasında okunan dua ve temennilerle kurdelesi kesilen dernek merkezi Şanlıurfa'da bulunan Modanlı aşiretine mensup kişilerin bir araya gelerek birlik beraberlik içersinde Şanlıurfa'da yaşayan tüm Modanlıların, sosyal ve kültürel olaylarda daha etkin bir hale getirmek istediklerini ve bu yüzden adı her zaman kötü olaylarla anılan aşiretçilik kavramının bundan sonra sona ermesini istediklerini dile getirdiler.

Modanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Serkan Elmas, Halit Ataş, Ahmet Ekinci, Ferit Altundağ, Mehmet Özmodanlı, Orhan Akgül ve Sinan Çiftçi.

Yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ortak açıklamada Şanlıurfa'daki tüm Modanlı olan herkesi derneklerine beklediklerini ve her konuda maddi ve manevi olarak yardım edeceklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.