banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

MİRBAD Derneği Açıldı
Karaköprü Beldesinde kurulan derneğin şube açılışına, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Açılışta konuşan Harran Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof. Dr. Abdullah Ekinci,’’Şanlıurfa tarih boyunca eğitime, felsefeye, inanç kültürüne hizmet eden önemli bir şehirdir. Urfa’ya tarih öncesinden bugüne kadar bakarsak, her dönemde imtiyazlı olmuş bir kenttir. Biz de uzun süredir bu birikiminden uzak kalan şehrin birikimini aktarmak için bu derneği kurduk.Şanlıurfa’nın tarihini, bilimini ve kültürünü aktaracağız Prof. Ekinci derneğin çalışmaları konusunda,’’Bu dernek ile Şanlıurfa’nın kültürünü ve tarihini hem tanıyacağız hem de tanıtacağız. Şanlıurfa’nın ne denli önemli bir kent olduğunu anlatmaya çalışacağız.’’ dedi.


Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise yaptığı konuşmada, ‘’Bu derneğin kurulması Şanlıurfa’nın tanıtımı için gerçekten çok önemlidir. Bu dernekteki çalışmaları yakından takip edeceğim.’’ dedi. Açılıştan sonra konuklara tanıtım katalogları ve pasta ikramı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.