banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Minik öğrenciler piknikle tatile girdiler
Öğrencilerin çevre ve doğa incelemesi amacıyla düzenlenen gezi öğrencilerin yorgunluklarını giderdi. Şair abdi ilk öğretim okulu 5. sınıf öğretmenleri okulda öğrenim gören tüm 5. sınıfları beraber geziye götürmeleri öğrencileri sevindirdi. 5. sınıf zümre başkanı Ressam Muharrem Çelik yaptığı açıklamada : Bizler plan ve programlarımız dahilinde öğrencilerimizin velilerinin onayını da alarak onların çevreyi ve doğayı daha yakından tanımak için bu programı gerçekleştirdik, burada asıl amacımız öğrencilerimizin birlikte hareket etmesi sosyalleşmesi ve doğayı sevip koruma bilincine erişmesidir dedi.
Öğrencilerin marşlar eşliğinde yaptığı doğa yolculuğu çevredekilerin merakını uyandırdı. Öğrenciler arası işbirliği sınıf öğretmenleri ile beraber oyunlar oynanması ve yeme içmeleri öğrencilerin en çok hoşuna giden unsurlar oldu. 5. sınıf öğretmenlerinin ortak izlenimi ; eğitim ve öğretimin sadece sınıfta yapılmasıyla yeterli olmadığı, zaman zaman uygulama alanlarına çıkılması gerektiğini bu gezi bizlere bir kez daha somutlaştırmıştır.


öğrencilerin bitki adları ve çeşitlerinin araştırması ve yerinde görmesi doğada gördükleri hayvanları sınıflandırması da onların bilgi dünyasını zenginleştirdi. Öğretmenler bizler her yıl bu tür gezileri zenginleştirerek yapacağız diye karar aldılar. Öğrenci ve öğretmenlerin toplu fotoğraf çekmesiyle günü birlik yapılan gezi öğrencilerin yorgunluklarını atmasını sağladı.
www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.