banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin Ceylanpınar Ve Viranşehir İlçelerini Denetledi
 

İlk olarak Suriye sınırında bulunan Ceylanpınar ilçesine geçen Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tüm okul müdürlerin katıldığı 2011–2012 eğitim öğretim yılının değerlendirme toplantısına katıldı.

 

Şahin okul müdürlerine hitaben yaptığı konuşmada liderlik vasıfları konularında bilgiler vererek, “Bir Okul, Müdürü kadar Okuldur” diyerek eğer bir okulda başarı varsa bu başarıda muhakkak okul müdürünün büyük rolü vardır. Örneğin; merkeze bağlı 90 kilometre uzaklıkta tek tek dağlarının civarında bulunan Karakuş köyünde öğretmenlik yapan Şeyda öğretmen okulun her türlü sorunu halletmiş ve okul işlerinin dışında köyün elektrik, su gibi sorunlara el atmış köylüler bu öğretmene muhtar öğretmen diyor, Bu türdeki öğretmen profilini çoğaltmamız gerektiğini belirtti.

 

Cumhuriyet İlköğretim Okulundaki toplantıdan sonra ilçede yapımı devam eden okul inşaatlarını gezerek çalışmalar hakkında yetkilerden bilgi aldı.

 

Ceylanpınar İlçesinden sonra Viranşehir İlçesine geçen Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Kız ve Erkek öğrenci yurtlarını gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet ettikten öğrencilerinin isteklerini not alarak çözümü noktasında ilçe Milli Eğitim Müdürü ile yurt müdürlerine talimat verdi.

 

Şahin Ceylanpınar ve Viranşehir’ deki denetimlerinden sonra gece geç saatlerde Şanlıurfa’ ya döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.