banner2
Öne Çıkanlar kayıkhane Haliliye ural başak faruk bayrak

Milli Eğitim Müdürü Ahmet PALA Göreve Başladı
Dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’ ya gelen Ahmet Pala, bugün İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gelerek görevine başladı.

Kendisini yalnız bırakmayan Ankara  İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı Mehmet Ali Çayır ve Ankara Milli Eğitim Müdür yardımcısı Yusuf Bağrıyanık’la birlikte yeni görev yerine gelen İl Milli Eğitim Müdürü Pala, ilk olarak müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Beraberinde Şanlıurfa geldiği Ahmet Pala’nın yeni görevine başlamasına ilişkin bir açıklama yapan Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan; Sayın Ahmet Pala’ yı yeni görevine başlama sürecinde kendisine refakat edip Şanlıurfa’ ya emanet etmek üzere  Mehmet Ali Çayır ve Yusuf Bağrıyanık arkadaşlarımızla birlikte dün akşam Şanlıurfa’ ya geldik. Ahmet Pala, uzun zamandır Ankara’da birlikte çalıştığımız ve en zor ve hassas bölümlerde görev yapmış bir arkadaşımızdır. Bakanlığımızın yeniden yapılandırma sürecinde mevzuat değişikliğine ilişkin son 4,5 aydır Bakanlığımıza katkı veren bir arkadaşımızdır. Ben, Ahmet Palayı son derece düzgün, çalışkan, dinamik, kültürlü, birikimli, bir insan olarak tanıdım, güvenilirlik ve kişilik bakımından sağlam karakterli bir insan olarak gördüm. Şanlıurfa’nın eğitim alanında gerçekten çok ciddi manada desteklenmesi ve güzel çalışmaların yapılması gerektiği bir il olarak uzaktan izlediğim ve bildiğim bir yer. Bu bağlamda, arkadaşımızın buradaki arkadaşları ile beraber bundan sonraki süreçte Şanlıurfa’ ya çok güzel hizmetler verebileceğini düşünüyorum. Şanlıurfa’mız için ülkemiz için insanlık için sayın Ahmet Pala’ nın Milli Eğitim Müdürlüğünün hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

Çiçeği burnunda Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ise, niyet hayır, akıbet hayır, hayırlı bir niyet ile Şanlıurfa’mıza hep beraber hizmet edeceğiz. Meseleye insan unsurundan bakacağız, asla ayrı gayrı gözetmeyeceğiz. Mutlaka görev akışı içerisinde sevgi saygı içerisinde bulunacağız. Ve çocuklarımızın gençlerimizin, en iyi şekilde yetiştirilmesi için bütün gücümüzle çalışacağız. Öyle ümit ediyorum ki, ilerleyen zamanlarda eğitim öğretim hayatında ciddi mesafeler katedeceğiz. Buna mesai arkadaşlarım ve Şanlıurfalılar ile birlikte başaracağız. Birbirimizi anladığımız sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir mesele olmadığına inanıyorum. Her şeyi birlikte başaracağız, biz yöneticilerimizden şunu gördük;  başta Ankara İl Milli Eğitim Müdürüm Kamil Aydoğan bey olmak üzere gerçekten insan sevgisi ile meselelere yaklaştık, insan sevgisini birinci sıraya koyduğunuz zaman pek çok zorlukları peşinen büyük oranla halletmiş olacaksınız. İdeolojik kaygı ve endişelerden uzaklaştığınız ve arındığınız zaman yine pek çok meseleyi gönül rahatlığı içerisinde huzur içerisinde hal edeceksiniz, ben de buna inanıyorum. İnşallah görevimi bu doğrultuda en iyi şekilde ifa etmeye çalışacağım. Şanlıurfalılara sonuna kadar kapım açık olacak her arkadaşım için aynı ifadeyi kullanıyorum. Her an meselenizde, probleminizde sonuna kadar yanınızda olacağım ve her şeyi birlikte başaracağız. Bizim bir anlayışımız var; biz diyoruz ki, saltanat, krallık, amirlik bitmiştir. Hizmet yeni ve modern yönetişim anlayışını kendimize prensip olarak alıyor ve hep beraber başaracağız diyoruz. Ben de bu güzel temennilerle çalışmalarımızı sürdüreceğimizin sözünü veriyorum dedi.

Yeni Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala 1957 Kahramanmaraş doğumlu olup, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.