banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

MERDER Eğitim Merkezi Öğrencilerine Kitap dağıttı




4 yıldır eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Sodes MERDER Eğitim Merkezi başarılı çalışmalarına 2011- 2012 yılında da devam ediyor. MERDER, Maddi durumu iyi olmadığından dolayı dershaneye gitme imkânı bulamayan öğrencilerin umudu oldu. MERDER Eğitim Merkezi,  SODES kapsamında üniversiteye hazırlanan gençlere verdiği destekle Şanlıurfa’nın eğitim çıtasını yükselten gönüllü kurumların başında gelmektedir. 2010 – 2011 yılında üniversiteye yüzde doksan öğrenci yerleştirme başarısı yakalamıştır. 2011 – 2012 eğitim öğretim yılında da bu başarıyı tekrarlamak isteyen MERDER Eğitim Merkezi, kurucu ve eğitimcileri ile her türlü fedakârlığı göstererek çalışmalarına devam etmektedir. Umutsuzların umuda olarak eğitimde yeni bir umudun adı olmuştur.
Kitap dağıtımı esnasında Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Yavuz; öğrencilerden büyük başarı beklediğini; onlar için hiçbir fedakârlıktan kazınmayarak öğrencilerimiz için en iyi ve en kaliteli yayını getirmeye çalıştıklarını, devletin ve derneğin katkıları ile  tamamen ücretsiz olarak verilen bu eğitimlerin karşılığında öğrencilerin çok çalışmalarını ve verilen emeği boşa çıkarmamak adına gayret göstermelerini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.