banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor

Mentalist Enis Talas büyüledi
Ünlü ilizyonist Mentalist Enis Talas Urfacity AVM’de AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programda gösteri şovu yaptı. Yapmış olduğu gösterilerle salondakiler tarafından alkışlandı. Özellikle nabız durdurma gösterisini yapan Ünlü ilizyonist Mentalist Enis Talas salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

 

Mentalist Enis Talas gösterisinin ardından “Çöpçüler” parçasının bestekarı Ali Toprak kısa bir konser verdi.

 

Mentalist gösterisine İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ve çok sayıda davetli misafir katıldı.



Gösteri öncesinde bir konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, “Hem engelli vatandaşlarımız hem gençlerimiz hem de tüm halkımız için bir program tertip ettik.10-16 Mayıs tarihleri Engelli Haftası olarak belirlenmiş biz de bu günleri geçirmiş bile olsak engelli insanlarımız unutmadık. Bu programla biraz eğlenmelerini hem de yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek istedik.” dedi.



Uludağ, “19 Mayıs tarihini Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutluyoruz. Bilindiği gibi önceleri statlarda askeri geçişlerde kutlanılıyordu gençlerimiz kendi bayramlarında eğlenmekten çok perişan oluyorlardı. Artık 19 Mayıs gençler için sıkıntı yaşayacakları bir gün değil gerçek manada eğlenecekler bir gün olacak” dedi.

 

Program sonunda AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından sponsorlara plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.