banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

MEKSA’dan kursiyerlere sertifika
Şanlıurfa MEKSA Vakfı Eğitim Merkezleri Koordinatörü Didem Demirkol vakıf binasında gerçekleştirilen Sekreterlik kurslarının sona erdiğini belirtti.



Demirkol yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti; “İş kurumu Şanlıurfa İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirmiş olduğumuz %21 istihdam garantili meslek eğitimlerinden 22 hafta 824 saat süreli Sekreterlik meslek eğitimi dün itibariyle sona erdi” dedi.

Demirkol sözlerine şöyle devam etti, “Eğitimlerini başarı ile tamamlayan 17 kursiyerimize yönelik eğitim merkezimizde kurs bitirme sınavı gerçekleştirdik ve başarılı olan kursiyerlerimize sertifika verdik” şeklinde konuştu.



Bilindiği gibi 10 yıldan beri Şanlıurfa Kız Lisesi dersliklerinden 4 derslikte hizmet veren MEKSA vakfının buradaki yerini kısa sürede geri vereceğini belirtmiş.

Böylelikle Şanlıurfa’daki derslik yetersizliğine 4 derslik gibi küçük bir rakam olsa da Şanlıurfalı kızlarının okullaşmasına katkı sağlar.



Murat Çiftçi / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.