banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Mehmet Oymak TYB'de

 

Her hafta Cuma akşamları Balıklıgöl Rızvaniye külliyesindeki Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesinde bir araya gelen Şanlıurfa Gazeteciler Birliği ile Şanlıurfa Yazarlar Birliği üyelerinin bu haftaki konuğu AK Parti MKYK üyesi Mehmet Oymak ve Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun oldu.

Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Cuma Ağaç ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polatın da hazır bulunduğu ve oldukça kalabalık sayıda üyelerin de katılımıyla gerçekleşen sohbet toplantısında bir süre edebi konular, yazarlar ve bazı kitaplar üzerine konuşuldu.

Mehmet Oymak yerel yönetimler konusunda yazarlara bilgi verdi. Referandum sonrası olabilecek açılımlar hakkında yazarların sorularını cevapladı.

Mehmet Altun ise geçen hafta yapılan Şanlıurfa Kent Konseyi 2010 yılı Genel Kurul Toplantısını değerlendirdi.

Altun; “Şanlıurfa’nın nüfusu her yıl yeni doğanlarla ve göçlerle 60 bin artıyor. Bu yılda bir Tokat, bir Çorum, Bir Gümüşhane nüfusu kadar Şanlıurfa’ya katılıyor. Ancak Şanlıurfa alt ve üst yapısı bu büyümeyi kaldıramadığı için Şanlıurfa obez büyüyor” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.