banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

MEBden Alo Üşüdüm hattı

MEBden Alo Üşüdüm hattı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kış şartlarında okullarda baş gösteren ısınma sorununu çözmek için Alo Üşüdüm ihbar hattı kurdu. Öğrenci ve veliler, ısınma problemi olan okulları, 353 30 56 nolu Alo Üşüdüm hattını arayarak şikayette bulunabilecek.

Alo üşüdüm hattının il genelindeki bütün okulları kapsadığını belirten İl Milli Eğitim Müdür Vekili Seyit Ali Büyük,Öğrencilerin soğuktan etkilenmemeleri için Alo üşüdüm ihbar hattını devreye soktuk. Başta yakıt ihalelerinin geç yapılması olmak üzere çeşitli sebeplerle kaloriferi yanmayan okulda öğrenim gören öğrenci ve veliler bu hattan Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayetini iletebilecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Alo Üşüdüm hattında 6 kişi görev yapacak. Şikayetleri alan operatörler şikayetleri anında yetkililere bildirecek.dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.