banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Mavi Marmara için resim sergisi


Şanlıurfa’da Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Derneği, Gazze’ye yardım amacı ile “Urfa’dan Gazze’ye Yol Açık” adlı resim sergisi düzenliyor.
Şanlıurfa Güzel Sanatlar Galeri sergi salonunda sergilenecek resim sergisinin açılışı yarın saat 17.30’da yapılacak. İHH Şanlıurfa gönüllüleri ile ortak düzenlenecek resim sergisi 9 gün sergilenecek.
Konu ile ilgili olarak basına açıklamalarda bulunan Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Dernek başkanı Yasin Küçük; “tarihe yön verecek, insanlık onurunu kanları ile sulayan güzel şehitlerimizin o şahadetlerine ve Gazze’de aç biilaç Müslüman kardeşlerimizin faryatlarına duyarsız kalamazdık. Küçükte olsa bir katkımız olması içi Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Derneği olarak bu sergiyi düzenliyoruz. Sergide elde edilecek tüm gelirler İHH aracılığı ile Gazzeye gönderilecek. Şanlıurfalı Kardeşlerimizden de hassasiyet bekliyoruz. İlgi bekliyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.