banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Mavi Marmara baskını kitap oldu

Filistine insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine İsrail tarafından yapılan baskın sırasında gemide bulunan ve bu anları Kanlı Mavi Marmara ismiyle kitaba dönüştüren Gazeteci Şefik Dinç, Babıali Şenliklerinde okuyucusuyla buluştu.

İsrailin operasyon düzenlediği gemide bulunan Şefik Dinç, operasyonun tüm detaylarını anlattığı kitapta, operasyon anının fotoğraflarına da yer verdi.

Sultanahmet Meydanında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Babıli Şenliklerinde Ajans Habertürk Muhabiri (AHT) Şefik Dinç, kitaplarını imzaladı.

Okuyucunun yoğun ilgisiyle karşılaşan Dinç, Türkiye açısından tarihi bir olay olan Mavi Marmara baskınında gemide olmasının kendisi için bir şans olduğunu dile getiren Dinç, Orada yaşadıklarımı Mavi Marmara kitabında detaylıca anlattım. Bir de oradan fotoğraf getirmeyi başarmıştım. Kitapta, çalıştığım gazetede yayımlanan ve hiç yayımlanmayan fotoğraflar var. dedi. Kitabın içeriğinden de bahseden Dinç, Mavi Marmara gemisinde yaşananların bir hatalar zinciri olduğuna inandığını ve kitapta olaya hem İsrail tarafından, hem Türkiye, hem de Filistin tarafından baktığını anlattı.

Kanlı Mavi Marmara kitabını bir gecede okuduğunu belirten Murat Lekesiz isimli okuyucu ise, baskın anını en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istediği için kitabı satın aldığın belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.