banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Mavi Marmara Adıyaman'a Uğradı

İslamın gemisi ne zaman karaya oturmaya yüz tutsa,kanlarını altına pompalayarak onu yüzdürecek şehidler hep var olacaktır…

1.Özgürlük filosundan sonra mazlum Filistin’li ve Gazzeli Müslüman kardeşlerine yapılan ambargo ve esaret zincirlerini kırmak üzere yoluna devam eden 2.Mavi Marmara gemisi Şehid Fahri Yaldızın selamını Gazzeli kardeşlerine ulaştırmak üzere şirin memleketi olan Adıyaman’a uğradı.

Adıyaman insani yadım derneğinin(YADER)öncülüğünde düzenlenen programa halktan yoğun katılımın olması gözlerden kaçmadı.Hisar düğün salonunda düzenlenen gecede Kuranı Kerimin tilavetiyle başlandı.Kuranı kerim tilavetinden sonra Adıyaman insani yardım derneği başkanı Remzi Akkuş gecenin anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından 5 yaşındaki küçük Ahmet yasin’in mescidi aksa şiiri,mavi Marmara seyrini ve rotasını anlatan slayt gösterisi,ezgileriyle duygulu anlar yaşatan Grup nida,Şehid Fahri Yaldız’ın kardeşi Ramazan Yaldız’ın kısa konuşması ve şiirleri geceye farklı bir renk kattı…

Bilgi ve Hikmet Derneği,Gökkuşağı,Gül-Der ve bir çok sivil toplum kuruluşu gönüllüsünün katıldığı gecede söz alan fedakar ve gönül insanı İHH Başkanı Sayın Bülent Yıldırım sözüne Hamd ile başlayarak şöyle devam etti; “Her ne kadar Hamd etsek azdır.Çünkü hazreti Muhammed (s.a.s)’e ümmet olmak Filistin ve Kudüs davasına sahip çıkmak en büyük şereftir.

Amacımız cihad eden Müslümanlara yardım etmek.Müslüman olarak yaşayıp Müslüman olarak ölmektir.Bize dünyayı verseler elimizin tersiyle iteriz. Kişi sevdiği ile beraberdir.Biz şehitlerle beraber olmak istiyoruz. Sahabelerle beraber olmayı istiyoruz.Arzumuz mücadele eden insanların yanında olmak.Bu zorlu bir yol.Yola giderken yalnız kalabilir ve sayı olarak az olabilirsiniz.Fakat nice az topluluklar sayıca daha çok topluluklara galip gelmiştir.

Allah sizinle beraber olsun hiçbir güç size zarar veremez.Allah istemedikten sonra bütün dünya ve bütün yaratılmışlar bir araya gelseler size zarar veremezler. İsrail bize zarar vermedi aslında kendisine zarar verdi… Afgan cihadında mücadele edip Şehid olan Abdullah Azam’ın madem öleceğiz o da neden Allah için olmasın misali bizlerde öleceksek Allah için ölelim istiyoruz. Filistinli kardeşlerimizin kurtulması için yola çıkmadan ve gemiye binmeden önce birbirimize biat ettik ve bu yoldan asla geri dönmeyeceğimize söz verdik… Mavi Marmara hedefine ulaşmıştır.Refah sınır kapısı bugün açılmıştır.Bundan böyle ambargo tamamen kalkana kadar ve Kudüs özgürlüğüne kavuşana kadar mücadelemiz devam edecektir.Refah sınır kapısının açılmasını İsrail’de istiyordu çünkü dünyaya ikinci bir filonun gelmesinin gerekli olmadığının mesajını vermek için. Eğer abluka tamamen kalkmazsa gelecek yıllarda dünyanın bütün yerlerinden on milyon insanla silahsız ve sivil olarak onları ablukaya alacağız. Gayemiz onları öldürmek değil Mescidi Aksa’yı ve tüm insanlığı onların pençesinden kurtarmaktır. Hiç birimizin kanı bir Filistinlinin kanından daha değerli değildir. Ambargo kırılmış ve kalkmıştır. Mavi Marmara’nın bereketiyle Mısır firavun’u tepetakla oldu .İnşallah sırada diğer firavunlar vardır. Bedeller ödenmeden hiçbir şey elde edilmez. Bu yolun dönüşü olmaz. Biz aziz Şehidlerimizi asla unutmayacağız.Allahın izniyle Gazze’ye özgürlük anıtı olarak dikeceğiz. Direndik ve direneceğiz. Direnişimizden utanmıyoruz. Bizi kınamaya çalışan korkaklar utansın. Çünkü biz şerefli bir yola girdik. Biz Muhammedi bir yola girdik. Asla ve asla dönmeyeceğiz. Özgürlük ve adalet için tekrar yola çıkacağız.Hakkımızı sonuna kadar savunacağız.Bütün insanlığın ve bütün mazlumların hakkını savunmaya devam edeceğiz.Mescidi aksanın savunucuları olarak çıkacağız.Biz mescidi aksaya yürüyeceğiz.Mescidi aksa özgürleşene kadar mücadelemiz devam edecektir.

Uluslar arası hukuk çiğnendi.Onlar hak ve hukuku çiğneye dursun biz hem karadan hem de denizden yola çıkacağız.Biz insanlık için gidiyoruz.insanlığı bu Siyonist canavarlardan kurtarmak için çaba sarf ediyoruz.Çünkü Siyonizm insanlığın baş belası olmuş bir vaziyette.Tüm insanlığı rahatsız etmekte…

 

Önceki gemimize müracaat edenlerin sayısı sekiz yüz’dü bugün ise 2.özgürlük filomuza katılmak isteyenlerin sayısı ise beş yüz bini aşmış durumda.Hedefimiz bir milyon kişidir.Tüm bunlar bağımsızlık mücadelemizde Siyonistlere küçük bir sürprizimizdir.İsrail katili büyük sürprizlerimizi beklesin. Bu gün dünyadaki Yahudiler bile rahat değil.İsrail Siyonist’inin bu alçakça soykırımları nedeniyle dünyanın değişik yerlerinde yaşayan Yahudiler her ne kadar bir saldırıyla karşı karşıya değillerse de kendilerini rahat hissetmemektedirler. Asıl ambargo bu gün onlara uygulanmakta.Dünyada rahat gezemiyorlar.Risk ve tedirginlikleri fazlalaştıkça fazlalaşıyor.Dünyanın bir çok ülkesinde kaybettiği gibi bu gün İHH’yı terörist ilan eden ve sonrasında mahkeme kararıyla tekrar faaliyetlerine izin veren Almanya ülkesini de kaybetmiş bulunmakta… Dünya dürüst davranmamakta.İsrail’in kuyruğuna takılıp gitmekte. İsrail bir gün hem kendisini ve hem de onları batıracaktır” dedi.  

 

 

 

Bütün dünya ülkelerine özellikle de İslam ülkelerinin başındaki liderler seslenen Bülent yıldırım şöyle devam etti; “Ey dünya;İsrail’in kuyruğuna takılmaktan vazgeçin.Er veya geç İsrail sizi kendi bataklığına çekerek kurutacaktır.Yol yakınken kendinize gelin..

Aziz kardeşlerim sizin saçlarınızın tek bir teli onların top yekününden daha değerlidir.Çünkü onlar dünyayı köleleştirmekte siz ise özgürleştirmeye çalışmaktasınız.Biz özgürlüğü arayan toplulukların sesi olacağız. Yemen’in,Libya’nın Suriye’nin,Bahreyn’in ve Ürdün’ün sesi olacağız. İsrail kaybedecek ve ümmet birliği kurulacak. Allahın izniyle Gazze’ye,Kudüs ve Filistin’e doğru tekrar yola çıkacağız. Dünyaya barış ve adalet getirmek için katkı sunacağız.

İsrail ve ABD Yüce Allah karşısında zayıftır.Eğer inanıyorsanız üstün gelecek olanlar sizlersiniz.Biz hiçbir şeyden korkmuyoruz. Allah tüm mavi Marmara şehidlerine ve Adıyaman’ın medarı iftiharı fahri kardeşimize layık etsin bizi… Allah (c.c) benimle beraber iken düşmanım bana ne yapabilir ki?” diyerek konuşmasını bitirdi.

Mahmut olgun / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.