banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Matematik yarışması ödül töreni

Özel Murat Kolejince düzenlenen Şanlıurfa Matematik Yarışmasının (ŞUMAY) ödül töreni yapıldı. Devlet Su İşleri (DSİ) Konferans Salonunda düzenlenen törene, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Özel Çağlayan Okulları Genel Müdürü Taner Hafızoğlu, çeşitli okullardan öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Özel Çağlayan Okulları Genel Müdürü Hafızoğlu, programın açılışında yaptığı konuşmada, yarışmada okullarını temsil eden öğrencilere ve onların yarışmaya katılmalarını sağlayan öğretmenlere teşekkür etti.

 Kent merkezi ve ilçelerdeki 83 ilköğretim okulundan 326 öğrencinin katıldığı yarışmada özel okullar dalında Çağlayan İlköğretim Okulundan Ramazan Kalkan, Fehmi Bağ ve İclal Satıcı, resmi okullar dalında ise Rasime Polat İlköğretim Okulundan Mustafa Demir birinci, Bağlarbaşı İlköğretim Okulundan Meryem Demir, üçüncülüğü ise Bahçelievler İlköğretim Okulundan Musa Doğru elde ettiği belirtildi.

Törende birinciler 300, ikincilere 200, üçüncülere ise 100 TL para ödülü verildi. Yarışmada her yıl verilen ''okul ödülleri''ni kazanan Rasime Polat, Ziyaeddin Akbulut ve Yenişehir ve Vakıflar İlköğretim Okuluna, sırasıyla LC ekran masaüstü bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi ve lazer yazıcı hediye edildi.

''Yarışmaya en uzak noktadan katılan'' Viranşehir Demirci İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerine ise ''juri özel ödülü'' olarak çeyrek altın ve ''MP3 çalar'' verildi.

GAPGündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.