banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Kutlu Doğum' Çocuk İlgisi


Ceylanpınar Müftülüğü tarafından organize edilen "Kutlu Doğum" konferansı ilçe Belediyesine ait semt pazarında düzenlendi. Konferans bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe Müftüsü Selahaddin Basançelebi, gerçekleştirdi. Gecede sahne alan "Kutlu Doğum" ilahi grubu seslendirdiği ilahilerle geceye katılanlara duygusal anları yaşattı. Yardımcı Doçent Doktor Cüneyt Gökçe yaptığı konuşmada Peygamber'in yaşantısından örnekler verdi.
Gecede kompozisyon ve şiir dallarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Geceye İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan, İlçe Müftüsü Selahaddin Basançelebi, PTT Müdürü Rıdvan Erol, çok sayıda davetli ve ilçe halkı katıldı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.