banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Kütahyalı; Kadir korkup kaçtı

Kadir İnanırın Ahmet Kayaya çatal atılması olayı için Orada değildim, Benim olduğum yerde arkadaşıma kim yanlış yapabilirdi? 3-5 yavşak zibidinin haddine mi dostuma çatal atmak sözlerine Kütahyalıdan sert cevap:

Kadir İnanır geçen hafta yaptığı açıklamada 1999da Magazin Gazetecileri Derneğinin gecesinde Ahmet Kayaya yapılan saldırıda orada değildim. O sırada salonda yoktum. Benim olduğum yerde arkadaşıma kim yanlış yapabilirdi? 3-5 yavşak zibidinin haddine mi dostuma çatal atmak demişti.
 
Gazeteci-televizyoncu Rasim Ozan Kütahyalı, Kanaltürkteki 2. Sayfada Kadir İnanırla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Rasim Ozan Kütahyalı, Kadir İnanırı yalanlayarak şunları söyledi:

Ahmet Kayaya yapılan linç girişiminin hiçbir yerde yayınlanmamış ham bandını defalarca izledim. Ahmet Kaya sahneye çıkıyor, ödülünü alıyor, Kürtçe albüm çıkartacağını söylüyor. Salonda gerilim başlıyor. Sonra sahneden inip Kadir İnanırın masasına gidip elini tutuyor. Birkaç dakika içinde kıyamet kopuyor. Kadir İnanır resmen orada! Gerginliği görüyor. O anda salonda olmaması imkansız. Ahmet Kayaya yuh çekilirken masasında oturuyor.

kullanŞimdi Orada değildim diye sallamasın. Resmen korkmuş. Mertçe korktuğunu söylesin. Rambo musun sen? 60 yaşını geçtin. Bu açıklamana herkes kahkahayla gülüyor. O günlerde ortam oydu, kahramanlık yapamazdık diye açıklasa daha samimi olurdu. Eğer kahramanlık yapmak istiyorsa o söz ettiği 3-5 zibididen şimdi hesap sorsun bakalım! Bence Kadir İnanır korkak ya da alçak olma korkusu arasında sıkışıp kaldığı için şimdi böyle açıklamalar yapmak zorunda hissetti kendini. Biz ondan olaylar patlak verirken Yapmayın, kendinize gelin arkadaşlar diye karşı çıkmasını beklerdik. İşte o zaman kendisine Kahraman derdik.

O gün kahramanlık yapan yalnızca 2 kişi vardı. Biri Mehmet Aslantuğ diğeri de Savaş Aydı. Ahmet Kayanın önünde siper oldular, salonu yatıştırmaya çalıştılar. Bazıları gibi salondan sıvışmadılar. haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.